Ik heb momenteel een flink aantal apps op de Android- en IOS-markten. Sommige genereren winst, andere niet helemaal. Als je op mij lijkt, kun je niet de tijd vrijmaken om elke app onder de aandacht te brengen en er zeker van te zijn dat ze viraal gaan.

Apple distribueert een iPhone-app Software Development Kit (SDK). U moet dit downloaden en van voor naar achter bekijken. Maak je geen zorgen, het is complexer dan het lijkt. Geef het de tijd en je komt binnenkort in de app-ontwikkelgroep terecht.

Nu u een ontwikkelaar bent, moet u, om financieel succesvol App laten maken te zijn, proberen een overzicht te krijgen van de concurrentie voor het segment Droid-gebruikers dat u zoekt door gebruik te maken van uw mobiele app-ontwikkeling. Een suggestie: concentreer u op een klein, hongerig deel. Het betaalt VEEL beter dan het enorme, onverschillige segment ervan afhankelijk is. het is een stuk gemakkelijker om uw marketinginspanningen te targeten (ik loop hier op de zaken vooruit, sorry).

De eerste twee dagen op de zoekmachines Play kunnen uw praktische toepassing verdienen of breken. Niet echt, maar ze zijn ook nog steeds cruciaal. Bij het downloaden van apps dient u rekening te houden met de beoordelingen van uw app. De Google Play Store houdt ook in de gaten hoeveel downloads u in de eerste weken ontvangt. Het kan de beoordelingen volgen. Mocht de app een goede verbinding krijgen met downloads, dan zijn de beoordelingen goed. Er is vaak een kans dat deze in de beste lijst wordt geplaatst in de divisie Trending, Meest gekozen of Staff Picks.

De toepassing moet op papier worden getekend en gebruik vervolgens de sjablonen die aanwezig zijn in uw SDK om het ontwerpproces te starten. Er zijn veel sjablonen te vinden en misschien wilt u de beste en meest effectieve persoon kiezen. De hoeveelheid tijd die voor het downloaden wordt gebruikt, komt ten goede aan dit artikel. Een objectieve C-programmeur is bedoeld om u te helpen, zodat u eenvoudig de basisprincipes van het programmeren begrijpt. Dit helpt ook bij het nemen van foto’s. Dit kan in een paar uur worden voltooid, maar het kan ook lang duren.

Is mijn app nuttig en voldoet deze aan een vereiste of hoofddoel? Dit is een belangrijke factorvraag, want als gebruikers geen voordeel zien bij het kopen en downloaden van uw app, zullen ze er negen van de tien keer geen moeite mee doen. Het is net zo belangrijk om uw app er aantrekkelijk en aantrekkelijk uit te laten zien, anders raken gebruikers snel afgeschrikt en moe. Dan heb je de back-end die alle codering en functionaliteit omvat. U kunt er zeker van zijn dat de code schoon, beknopt is en bovenal zijn werk doet.

Dit zijn dus: informatiefouten hebben een schadelijk effect op de populariteit van uw Android-app. Zoals u kunt zien, zijn deze tekortkomingen eigenlijk heel duidelijk en niet gemakkelijk te negeren. Cruciaal is dat het Android-contentmanagementproces ervoor zorgt dat deze fouten niet voorkomen in de uiteindelijke app.